Onze kernkwaliteiten

Lijf & Balans bestaat uit een team van coaches en voedingsdeskundige die jou naar een gezond leef- en eetpatroon begeleiden! Wij richten ons er vooral op je dusdanig te begeleiden dat je je gewicht in evenwicht kan houden.

In het proces van afvallen staat centraal dat jouw doel bereikt wordt, maar wel zo dat je je er goed bij voelt. Dat is ons motto!

Wij zijn er om je gedurende het gehele proces te ondersteunen. Als je het moeilijk hebt, dan kan je op onze actieve steun vertrouwen.
Daarbij laten we je niet los zodra je je streefgewicht bereikt hebt, maar richten we ons erop dat je je gewicht in evenwicht houdt.

0
Opgericht in
0
Cliënten begeleid
0
Kilo’s afgevallen
0
Aantal vestigingen

ONTMOET ONZE COACHES

Lijf & Balans is in 2004 opgericht door Karin ten Kroode.

Omringd door een fantastisch team van coaches en ervaringsdeskundigen hebben wij inmiddels al honderden mannen en vrouwen begeleidt hun lijf in balans te krijgen en te houden. En zo gelukkiger en gezonder te worden met hun lijf en hun zelfbeeld!!

KARIN TEN KROODE
KARIN TEN KROODEAmstelveen
(orthomoleculair) gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, Coach Nutrition, 3Care specialist en levensstijl coach
MIREILLE VAN DE BILT
MIREILLE VAN DE BILTAmstelveen en Amsterdam
gewichtsconsulent,
voedingsdeskundige, Coach Nutrition en levensstijlcoach
Icon

ONZE EXPERTISES

Gewicht verliezen is één, maar op gewicht blijven is voor de rest van je leven. Dat is ons uitgangspunt!

Vanuit deze visie gaan wij samen met jou onderzoeken welke methode het beste bij jou past. Met elkaar doorlopen we het proces. En we laten je niet los. Pas als jij je doel hebt bereikt. Ook in de fase daarna blijven we je begeleiden.

INSPIRERENDE ERVARINGEN

Vele honderden mannen en vrouwen hebben wij mogen begeleiden. En zij zijn zo enthousiast dat zij graag hun ervaringen met jou willen delen.
Van maatje 48 naar 36 met behulp van top begeleiding. Inmiddels ben ik al 8 jaar op gewicht en pas nog steeds in maat 34/36! Door deze metamorfose ben ik, ondanks mijn leeftijd, aan een 2e  jeugd begonnen.
LARISSA
Avatar 2
Naast de lekkere en makkelijke producten is de wekelijkse begeleiding door mijn coach een grote motivatie geweest. Naast tips voor meer inzicht in mijn eigen eetgedrag motiveerde ze me wekelijks door te zetten.
CECILE
Avatar 3
Wat een metamorfose. Winkelen was vroeger drama, maar nu plezier . Ik ging mij steeds beter voelen ook lichamelijk en werd steeds zelfverzekerder en doet nu dingen die ik eerst niet deed uit schaamte. Ik bars van de energie.
INGE

Contactaanvraag

Je gegevens zijn 100% beveiligd. Lees hier onze privacyverklaring