Slim plan; samen werken aan een fitte en gezonde leefstijl

Als je hebt besloten om het proces aan te gaan om een gezond gewicht te bereiken en te houden, kijken wij samen wat het beste bij jou zou passen om dit te behalen. Alle Slim plan trajecten zijn maatwerk.
Zo is er bijvoorbeeld een programma waar je de eerste twee weken alleen maaltijdvervangers gebruikt. Er zijn daarnaast zijn ook heel veel andere variaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van ondersteuning van de producten overdag en dat je ’s avonds toch lekker mee kan eten.
Wij zoeken samen iets dat bij jou past. Elk persoon is immers anders en elk proces zal anders verlopen. Onze coaches geven jou de handvatten, kennis en ervaring mee, zodat jij ook jouw ideale gewicht kan bereiken en houden.

Afvallen met Slim plan

Samen met jouw coach en de verantwoorde en gezonde maaltijdvervangers van Coach Nutrition ga jij werken aan een gezondere en fittere leefstijl. Een programma met maaltijdvervangers werkt goed omdat het duidelijk en overzichtelijk is. Daarna gaan we samen weer opbouwen naar een verantwoord en gezond eetpatroon wat bij jou past.

Wij ondersteunen jou tijdens dit Slim plan proces door dik en dun. Niet alleen tijdens de consulten, maar ook als jij dat nodig hebt tussendoor. Hierdoor heb jij een stok achter de deur.

Het afbouwen

Gedurende het Slim plan traject gaan we heel langzaam het programma steeds wat aanpassen, zodat je telkens wat minder producten gaat gebruiken en meer ‘normale’ voedingsmiddelen gaat gebruiken. Hiermee maak je het je eigen om bewuste keuzes te maken. Terwijl je tegelijkertijd nog lekker blijft afvallen. Als je je streefgewicht bijna hebt bereikt, gaan we de maaltijdvervangers helemaal afbouwen. Hierna gaan we onderzoeken wat jouw gemiddelde inname is om op gewicht te blijven.

Op gewicht blijven

Je gewicht in evenwicht krijgen is namelijk voor de rest van je leven. Met het Slimplan traject kan je gezond en op gewicht blijven. Daarom nemen wij geen afscheid van elkaar zodra jij je streefgewicht bereikt hebt. Dat noemen wij duurzaam afvallen.

Wat kost het?

Is afvallen duur? Afvallen met onze maaltijdvervangers is de voordeligste manier in Nederland om leuker, lekker en makkelijk af te vallen. Niet alleen vanwege de prijs, maar zeker ook omdat de begeleiding van Slim plan gratis is.

Wat kost het dan om af te slanken met de maaltijdvervangers? Het ligt uiteraard aan het programma wat je gaat volgen. Het totaalvoedingsprogramma kost per week tussen de € 61,95 en € 74,90*. Het programma waarbij 2 producten gebruikt worden in combinatie met reguliere maaltijden kost: € 37,10 en € 43,40* per week.
Bij het intakegesprek zal eenmalig € 35 inschrijfkosten worden gerekend voor het Slim plan traject.

* Genoemde prijzen zijn afhankelijk van de combinatie van de producten, deze is naar eigen wensen in te vullen.

En niet te vergeten: de begeleiding is gratis bij afname van producten.

Ja, ik wil starten met Coach Nutrition

Je gegevens zijn 100% beveiligd. Lees hier onze privacyverklaring