Gewichtsconsulent

Individuele begeleiding met voedingsprogramma op maat

Afslanken met reguliere voeding houdt in dat de gewichtsconsulent je individueel zal begeleiden om een dusdanig gewicht te bereiken, waar jij je goed bij voelt.

Een gezond gewicht kan onder andere bereikt worden door normaal, regelmatig en gezond te eten en door meer te bewegen. Ons advies is gericht op het bijbrengen van kennis en inzicht over voeding, zodat jij de juiste keuzes kunt maken. Een keuze waarbij jij je goed voelt, maar wat ook een positief effect heeft op het gewicht en gezondheid.

Wij zullen je ondersteunen en adviseren tijdens een verantwoord traject naar jouw streefgewicht en leren je hoe je dat kunt handhaven. Immers afvallen is één, maar op gewicht blijven kan soms zelfs moeilijker zijn.

De verschillende fasen

Omdat wij ons niet alleen richten op afvallen, maken wij gebruik van een aantal stappen die belangrijk zijn in het hele afvalproces.

Al deze stappen sluiten op elkaar aan en leiden tot het succes dat levenslang zal duren. Het is in principe niet zo dat we afscheid van elkaar nemen zodra het streefgewicht bereikt is. Op dat moment wordt het doel namelijk anders. Ook hierin kunnen wij je ondersteunen en adviseren.

Gewichtsconsulent

Contactaanvraag

Je gegevens zijn 100% beveiligd. Lees hier onze privacyverklaring