thera van Heeringen; nieuwe uitdagingen

Dankzij maaltijdvervangers nieuwe uitdagingen

Afvallen onder de juiste begeleiding in combinatie met maaltijdvervangers heeft mij de ogen geopend. Nadat ik persoonlijk ervaren had wat dit met je kan doen, ging er voor mij een wereld open. De maaltijdvervangers gaven mij rust en houvast. En geen hongergevoel. Dit alles gaf mij ruimte om het knopje te vinden om mijn eetpatroon, maar ook gedrag definitief aan te passen. Een hele zoektocht, maar met de juiste begeleiding en een luisterend oor is mij dat gelukt. Ik ben nu een heel ander mens geworden. Sta stabiel in het leven en durf nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Een paar jaar geleden kwam ik een diëtiste tegen bij een workshop. Zij gaf mij de eye-opener, dat zelfs op latere leeftijd ik nog steeds diëtiste kan worden. Wat niet mogelijk was toen ik in mijn twintigere jaren was, doe ik nu wel in mijn veertigere jaren. Het is nooit te laat om een droom na te jagen.

Aan het begin van mijn opleiding kwam ik Karin tegen en begon mijn avontuur als coach bij Lijf & Balans, eerst in Zaandam, daarna in Purmerend en nu ook in Amstelveen. Inmiddels zijn we weer een paar jaar verder en ik word steeds enthousiaster over de keuze die ik gemaakt hebt. Ik zit helemaal op mijn plek, en kan hier mijn passie kwijt en ik krijg vooral veel energie van dat wat ik mensen kan brengen, namelijk een slank en gezond gewicht.

  • Gewichtsconsulent
  • Diëtiste in opleiding
  • Coach Nutrition
  • Leefstijl coach
  • Uit ervaring weet ik dat je op eigen kracht ver kan komen, maar samen nog verder. Ik ben graag samen met jou een team
  • Een voedingsplan kan voor vele mensen gelijk zijn, maar uiteindelijk kiezen we samen voor een plan dat bij jou past en jou helpt
  • Als ik het kan, kan jij het ook!!!