Gewichtsbeheersing
Onze praktijk richt zich op ‘duurzaam afvallen’, dat houdt voor ons in dat wij mensen niet alleen willen begeleiden om hun streefgewicht te behalen, maar vooral ook om te behouden.
Als eerste richten we ons erop dat het doel bereikt wordt dat jij wilt. Samen zoeken we naar een progamma dat goed bij jou past. Er is dus geen gouden regel, het gaat om jou en waar jij behoefte aan hebt. We maken als eerste een inventarisatie van jouw wensen en verwachtingen. En kijken van daaruit wat het beste bij jou zou passen. Misschien bieden de maaltijdvervangers van Coach Nutrition jou een goede ondersteuning als hulpmiddel. Of wil je liever je doel bereiken met behulp van reguliere voeding. Met als houvast een gezondheidsprogramma, waarin je elke dag verrast wordt met lekkere recepten?
Belangrijk is dat je een voedingspatroon gaat volgen, waar jij je goed bij voelt.
Als je je doel hebt bereikt, gaan we een nieuw voedingsschema opstellen. Niet, alleen qua hoeveelheid, maar ook qua samenstelling. Zo kom je geleidelijk aan in de fase gewichtsbeheersing. We nemen dan dus geen afscheid van elkaar, want nu gaat het erom dat je je gewicht in evenwicht kan houden. Daarom blijven wij met enige frequentie afspraken houden. Om de hoeveel tijd, bepaal jijzelf. Maar het zal je echt helpen om die opkruipende kilo’s te voorkomen.
Wil jij dit ook? Dat kan! Als je het doel van je gezonde gewicht hebt bereikt, gaan we samen deze nieuwe uitdaging aan. Gewicht in evenwicht!

Contactaanvraag

Je gegevens zijn 100% beveiligd. Lees hier onze privacyverklaring