3Care voedingspatroon

“Krijg je lijf van binnen in balans en je verliest centimeters”

Ontdek al snel de positieve effecten:

Door 28 dagen lang te genieten van heerlijke, gevarieerde en simpele gerechten!! Gedurende de dag veel en lekker eten en nog afvallen ook!!!

Wil je hiermee aan de slag en je lichaam weer in balans krijgen? Neem dan contact op:

* verplichte velden
Je gegevens zijn 100% beveiligd. Lees hier onze privacyverklaring

Onze gezondheid wordt door een groot deel bepaald door ons voedingspatroon. Maar hoe we ook ons best doen, bijna niemand krijgt met een ‘normaal’ eetpatroon alle benodigde voedingsstoffen binnen.

Met tal van klachten zoals hoge bloeddruk, overgewicht, een hoog cholesterol, etc. tot gevolg. Door het lichaam op celniveau te reinigen en te ondersteunen ontstaat er rust. Daar is een gezond lichaam bij gebaat, want vitaliteit begint met een ‘schoon’ lichaam, vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.

Reiniging en vetverbranding

3Care ontwikkelde een alles-in-een methode voor een gezonde basisbehoefte. De opzet is om het lichaam te reinigen op celniveau en het overtollige buikvet te verbranden. Daarnaast krijg je alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen via het 3Care voedingssupplement. Deze door 3Care ontwikkelde suppletie is zorgvuldig en ondersteund door wetenschappelijk onderzoek tot stand gekomen. Zo kunnen we het lichaam helpen tekorten weer aan te vullen en te voorkomen.

3Care Gezondheidsprogramma

Het gezondheidsprogramma bestaat uit 28 dagen programma, waarbij je dagelijks verrast zult worden door lekkere recepten. Het complete programma is ontwikkeld op basis van de pijlers:

Het 3Care Gezondheidsprogramma zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen en overtollige vetreserves verliest, maar zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Het doel is dat iedereen lekker kan eten, zonder tekorten. Daarbij is het belangrijk voldoende water te drinken en voldoende te bewegen. Kortom, terug naar de basis.

Gezonde voeding bevat: gezonde koolhydraten, essentiële en gevarieerde eiwitten, essentiële en gebalanceerde vetzuren.

Het gezondheidsprogramma is gebaseerd op drie uitgangspunten;

RUST – Herstel en voorkom tekorten
Een sterk huis heeft een sterk fundament nodig.
Het zelfherstellend vermogen van ons lichaam moet daarom aangesproken worden.

REINHEID – Geef darmen rust
70% van de ziekten ontstaat in de darmen, daarom is darmherstel essentieel.

REGELMAAT – Reinig periodiek op celniveau
Begin met uw cellen te ontdoen van reservevet en ongewenste afvalstoffen

 

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"