Tomatensoep

Zin in tomatensoep, maar geen zin om het zelf te maken? Dan zijn er een hoop kant-en-klare opties. Veel soepen bevatten wel behoorlijk wat zout en toegevoegd suiker. Dat is toch wel iets wat je proeft. Maak daarom eens zelf je eigen soep. In een handomdraai klaar!! EN veel lekkerder!!

Ingrediënten

  • 400 gram rijpe tomaten
  • 1 kleine ui
  • ½ eetlepel olie
  • ¼ (groente)bouillontablet met minder zout
  • lavas of basilicum
  • peterselie

Bereiding

  1. Ontvel de tomaten en snijd ze klein.
  2. Pel de ui en snijd hem klein.
  3. Verwarm de olie en fruit hierin de ui met wat peper glazig.
  4. Voeg de tomaten toe met 150 ml water en het stukje bouillontablet. Kook de soep 10 minuten.
  5. Pureer de soep met een staafmixer.
  6. Was de kruiden en snijd of knip ze klein. Roer de kruiden door de soep.
"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"