Greet onder begeleiding van Lijf & balans 35 kg afgevallen.

35 kg lichter en gezond met pensioen

Na mijn pensioen dacht ik: Ik wil gezond oud worden!!

Tijd voor actie!

In het verleden ook al eens dieet gevolgd met punten tellen en boodschappen doen. In een eenpersoons huishouden is het aanbod levensmiddelen qua hoeveelheden kopen niet altijd even handig, veel verpakkingen zijn te groot. Dus je blijft met veel restjes zitten.

Op een gegeven moment kreeg ik de tip van mijn schoondochter om het eens te proberen met de Coach Nutrition producten. Ik woon in Amsterdam, maar gedurende zomermaanden ben ik altijd op de camping in Friesland. En omdat ik in april wilde beginnen zocht ik een coach in die buurt en kwam uit in Leeuwarden.

Mijn triomfen

Enthousiast aan de gang en het was gelijk een goed begin. De producten zijn erg lekker en dat maakt dat het programma goed te doen is. Er is lekker veel keuze, dus ik kon volop variëren.

Ik ben in die zomermaanden al zo’n 22 kg afgevallen. Ik was zo enthousiast en wilde doorgaan. Dus toen het campingseizoen voorbij was heb ik een coach bij mij in de buurt gezocht. Zo kwam ik terecht bij Thera in Amstelveen. Zij is werkzaam bij Lijf & Balans.  Ik kon daar naadloos lekker doorgaan.

Eens in de twee weken ga ik naar haar toe. Dat is een goede stok achter de deur. Dat heb ik echt nodig. Thera is superleuk. De gesprekken zijn gezellig en ik krijg goede adviezen.

In totaal ben ik ruim 35 kg afgevallen. Ook nu ik ik mijn streefgewicht bereikt hebt, blijf ik op consult komen. Nu na 1 jaar ben ik, dankzij deze begeleiding, nooit aangekomen 👍👍.

Soms hoor ik mensen wel eens zeggen dat het ongezond is. Maar Ik voel me uitstekend, meer energie, vol levenslust. Geen bloeddrukverlagende tabletjes meer nodig. Kortom, ik voel mij niet alleen slank en gezond, ik ben het ook.
Ik eet lekker en gebalanceerd, en ga uitdagingen niet uit de weg.

Ik hoop dat jij net zo enthousiast zal worden als ik ben.

Greet

Greet 35 kg afgevallen onder begeleiding van Lijf & Balans met Coach Nutrition