praktijkruimte te huur in Amstelveen

Praktijkruimte te huur in Amstelveen

Ben jij een ondernemende therapeute met een paramedisch beroep of een coach? Dan hebben wij voor jou een praktijkruimte te huur in Amstelveen.

Op een A-lokatie in Amstelveen, nabij het Stadshart, te huur een mooie ruimte. De ruimte is in een bedrijfsruimte waar ook gevestigd zijn een praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing, een schoonheidssalon, kindercoach en coach/trainer.
Kruisbestuivingen tussen de verschillende huurders is zeker een pre. Daarnaast is de ruimte gelokaliseerd op een bekende plek in Amstelveen met veel doorgaand verkeer. Dat maakt dat het een zeer bekend punt in Amstelveen is, en de ervaring leert dat hierdoor je zichtbaarheid voor een groot publiek een enorm bereik heeft. Wat resulteert in een mooie instroom van nieuwe cliënten.
Deze praktijkruimte geeft je alle mogelijkheden om je praktijk verder professioneel uit te breiden.

De wachtkamer, toilet en keukentje zijn voor algemeen gebruik.

Uitstekende bereikbaarheid met OV en auto. Voor de deur is gratis parkeren (blauwe zone).

De ruimte is speels ingedeeld met een oppervlakte van ruim 12 m2. En is reeds ingericht met een hoekbureau en enkele stoelen.

De ruimte is momenteel enkele dagdelen in gebruik, dus zeer geschikt voor deelhuur. De beschikbare dagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.
De ruimte leent zich niet voor incidentele huur.

Geïnteresseerd ? Heb je vragen of wil je een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met Karin