Slank de zomer in

Enige tijd geleden ben ik bij een van de coaches van Lijf & Balans begonnen en was gelijk in mijn eerste week 2,5 kilo’s kwijt!

Voorheen heb ik verschillende diëten gevolgd o.a. Sonja Bakker, koolhydraatarme dieet en het “ziekenhuis dieet”. Helaas zonder enig resultaat.

In tegenstelling tot de diëten die ik heb geprobeerd heb ik enorm succes geboekt. Ik ben ruim 14 kilo afgevallen in 2,5 maanden.

Ik ben zeer tevreden . Omdat het makkelijk vol te houden is kan iedereen die wilt afvallen dit dieet volgen. Je krijgt met de speciale maaltijdvervangers weinig tot geen hongergevoel, om de paar weken heb je een soort van “tussenweek” in deze week mag je, naast de producten, een lichte maaltijd eten. Wel let je natuurlijk op met wat je eet. Je krijgt van je coach een lijstje mee. Hierin staat wat er gegeten mag worden. En geloof me dat is veel wat je mag eten.

Doordat je eet in je tussenweek krijg je niet het beperkt gevoel in je eetpatroon en dat stimuleert je om door te gaan tot de volgende tussenweek. De smaken van de producten zijn ook prima! De producten bestaan uit, shake, reepjes en soepen in verschillende smaken.

Een paar vriendinnen van mij zijn ook begonnen met afvallen onder begeleiding van Lijf & Balans. Ook zij zijn binnen enkele weken vele kilo’s kwijt.

Laat de zomer voor ons maar komen! Mijn lijf is summerproof.

mijn lijf summerproof