Ik zit goed in mijn vel

Ik liep al een tijd rond met het idee…..Er moet toch echt iets van dit gewicht af. Mijn kleding zat prima, ik kocht steeds een maatje groter. Alleen op een gegeven moment zat zelfs de kleding voor mijn werk niet meer volgens de norm. Ik kon twee dingen doen, een grotere maat bestellen of nu toch echt actie ondernemen.

Op 7 januari 2013 stond mijn eerste afspraak bij Lijf & Balans gepland.

De weegschaal gaf op dat moment 83,2 kg aan, bij een lengte van 1.76.

Ik had een goede stok achter de deur nodig en begeleiding. Bij Lijf & Balans begeleiden ze mij utstekend en steunen ze je in alle opzichten. Dat is wat ik echt nodig heb om mijn doel te bereiken.

Ik ben begonnen met een programma met maaltijdvervangers waarbij ik 2 producten gebruik, met daarnaast gewoon eten. Ik vond het toch wel erg prettig om naast de producten nog een gewone maaltijd te kunnen gebruiken.

Op 15 januari (de 2e afspraak) gaf de weegschaal 80,3 kg aan. Wau dacht ik, er komt beweging in. Ik heb de adviezen opgevolgd. Ik drink meer water, ben anders gaan eten, eet geen suikers en (witte) wijn zo min mogelijk tot mij te nemen.

Ik geef toe, dar vooral de eerste weken zwaar waren. Je gaat namelijk je hele voedingspatroon omgooien en dat is na 45 jaar soms best lastig. We zijn nu ongeveer 3 maanden verder en ik weeg nu 73,7 kg.

Ik ben ontzettend blij. Mijn eetpatroon is veranderd….Ik geniet nu meer van het eten.

Lijf & Balans is nog steeds mijn steun en toeverlaat. Ik zit nu heel goed in mijn vel en straal dat ook uit!!

ik zit goed in mijn vel