Goede combi: afvallen en shakes

Ik liep al een tijd rond met het plan om te gaan afvallen maar had net niet genoeg “drive” om het te gaan aanpakken. Mijn zwager uit Leeuwarden deed al een tijdje het dieet en zag dat hij moeiteloos afviel en ook nog eens begeleid werd en dat wekte mijn interesse om ook op zoek te gaan naar zoiets bij ons in de Zaanstreek. Via Google kwam ik uit bij Tineke van Lijf & Balans in Zaanstad.

Ik heb meteen de stoute schoenen aangetrokken en heb een afspraak gemaakt. Na de kennismaking hebben we meteen een plan gemaakt van hoeveel kilo ik wilde afvallen en gelijk een weegmoment gedaan. Na de uitleg van de maaltijdvervangers (shake’s, repen en soep) en hoe dat gaan invullen op de dieet dagen ben ik vol goede moed gestart met een programma.

Ik merkte dat ik door de begeleiding en de maaltijdvervangers resultaat zag en dat dat voor mij de ideale combinatie was om door te gaan. Ik viel af en kreeg er “lol” in en merkte dat ik beter in mijn vel ging zitten. De kilo’s verdwenen en ik heb mijn eind doel gehaald. In totaal ben ik zo’n 12 kilo afgevallen!! Het programma, de maaltijdvervangers en de begeleiding waren voor mij een goede combinatie om op een niet al te moeilijke manier mijn streefgewicht te kunnen bereiken en het dieet te kunnen volhouden!!

Ik wil hierbij alsnog Lijf & Balans bedanken voor de goede begeleiding en zorg maar zal onze wekelijkse afspraken best wel gaan missen :-).

Tjerrie