Zonder veel honger afvallen!

Na een jaar veel te hard werken was ik ruim 10 kilo aangekomen. Te weinig lichaamsbeweging en te veel én onregelmatig eten hadden als resultaat dat ik twee kledingmaten groter aanmoest dan een jaar ervoor.
Na afronding van de drukke werkzaamheden wilde ik gezond maar wel snel afvallen. Vriendinnen adviseerde te gaan sporten en minder en anders te gaan eten. Maar al die bewerkelijke recepten bleek niets voor mij; de hele dag stond in het teken van het afvallen en daar werd ook mijn gezin niet blij van.

Toevallig hoorde ik op de radio een heel kort item over maaltijdvervangers. Op de een of andere manier sprak het mij enorm aan, en ben gelijk op internet gaan zoeken. De maaltijdvervangende producten bevatten alle voedingsstoffen en vitamines en de belofte was gemiddeld 1 á 1,5 kilo per week af te vallen. En zonder veel honger afvallen.
Snel heb ik een afspraak gemaakt bij een coach bij mij in de buurt en kon snel van start.

’s Ochtends ontbeet ik met pap; lekker zoet en zeker voedzaam . Tijdens de lunch at ik een lekkere chocolade shake en bij het avondeten een romige tomatensoep. Allemaal lekkere producten en opvallend was dat ik niet veel honger tussendoor had.
Ook zijn er veel verschillende smaken zodat afwisselen mogelijk is en ik de smaken absoluut niet zat werd. De vanille, de bosvruchten of de cappucinoshake waren mijn favorieten. Maar ook de kippen en de groentesoep at ik met smaak op.
Ik begon gelijk al met afvallen. Na een week had bleek ik al 2,6 kilo afgevallen te zijn; Dit motiveerde mij enorm om door te zetten. Na twee weken kon ik die te strakke spijkerbroek al weer aan. Uiteindelijk ben ik na 5 weken 8 kilo afgevallen met volop energie en amper honger.

Naast het snelle resultaat is het grote voordeel van dit dieet de duidelijkheid; niet moeilijk tellen of koken, maar kant en klare producten die ook lekker zijn en op een natuurlijke basis. Daarnaast is de wekelijkse begeleiding door mijn coach een grote motivatie geweest. Naast tips voor meer inzicht in mijn eigen eetgedrag motiveerde ze me wekelijks door te zetten.

Ik adviseer iedereen die snel en verstandig wil afvallen je te laten begeleiden door Lijf & Balans; twee maten kleiner binnen 6 weken is écht mogelijk!

Cecile

zonder veel honger afvallen.