Ervaren masseuse met pit gezocht

Gezocht enthousiaste masseuse met pit

Onze cliënten vallen af en wij blijven onszelf ontwikkelen. Wij merken in de praktijk dat ondanks mensen zeer succesvol zijn afgevallen, ze graag nog iets extra’s zoeken in het kader van figuurcorrectie. Daarom bieden wij sinds enige tijd cryolipolyse behandelingen aan. Nu willen wij een stapje verder gaan hierin, vandaar dat wij een ervaren masseuse zoeken, die all round is, maar met name gespecialiseerd is in diverse soorten massages, zoals hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan afslankmassage, voetreflex, hotstone.

Als ZZP-er vestig je je in het pand van Lijf & Balans in Amstelveen, waar ook schoonheidssalon Straal (welke enkele massages in haar dienstenpakket heeft)  is gevestigd. Als zelfstandige huur je een (eventueel) gemeubileerde kamer. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen vestiging.

Als je er voor open staat is er ook een mogelijkheid om behandelingen cryolipolyse in je pakket op te nemen. Dit alles is een mooie combinatie met hetgeen wij in de praktijk doen en kunnen we een wederzijdse kruisbestuiving bewerkstelligen.

Het staat je vrij om andere vormen van massage aan te bieden, belangrijk is om aanvullend te werken op de reeds bestaande disciplines. Zo zitten we niet in elkaars vaarwater, maar zullen we elkaar juist kunnen versterken!!

Geïnteresseerd………………?!?!?!?

Klim in de pen en maak duidelijk wie jij bent, en waar je voor staat. Maak je dus zichtbaar. Een leuke uitdaging, die je ook als ondernemer dagelijks tegenkomt. Wie gaat de uitdaging aan…….

Stuur je reactie naar info@lijfenbalans.nl t.a.v. Karin ten Kroode en wie weet springt jouw brief eruit en word je uitgenodigd. Ik ben benieuwd.

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"