Ervaren masseuse met pit gezocht

Gezocht enthousiaste masseuse met pit

Onze cliënten vallen af, en wij blijven onszelf ontwikkelen. Daarom zoeken wij een masseuse, die als ZZP-er haar eigen praktijk in onze vestiging van Lijf & Balans in Amstelveen (verder) wil opbouwen

Wat doen we bij Lijf & Balans?

enthousiaste masseuse gezocht met pit

masseuse gezocht

We begeleiden mensen in hun strijd tegen de kilo’s. Daarom zijn wij in de basis gewichtsconsulent, maar zo hebben enkele collega’s hun kennis verbreed als orthomoleculair afslankcoach, en coaching specialist. Ook zijn we coach van Straight away, dit zijn gezonde en lekkere maaltijdvervangers. Hoogwaardige producten, met een hippe uitstraling.

Wat zoeken wij?

Wij merken in de praktijk dat ondanks mensen zeer succesvol zijn afgevallen, ze graag nog iets extra’s zoeken in het kader van figuurcorrectie. Daarom bieden wij sinds enige tijd cryolipolyse behandelingen aan. Nu willen wij een stapje verder gaan hierin, vandaar dat wij een ervaren masseuse zoeken, die all round is, maar met name gespecialiseerd is in diverse soorten massages, zoals hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan afslankmassage, voetreflex, hotstone. Ook sta je er open voor om behandelingen cryolipolyse in je pakket op te nemen. Dit alles is een mooie combinatie met hetgeen wij in de praktijk doen en kunnen we een wederzijdse kruisbestuiving bewerkstelligen.

Enkele sleutelwoorden:

Maar naast deze geijkte competenties, zoeken wij ook:

Constructie

Je vestigt je in het pand van Lijf & Balans in Amstelveen, waar ook schoonheidssalon Straal is gevestigd. Als zelfstandige huur je een gemeubileerde kamer die speciaal ingericht is voor jouw werkzaamheden. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen vestiging.

Als jij je werk goed doet, zal je agenda steeds voller worden. Kwaliteit loont: als je in staat bent een intense verbinding met jouw cliënt op te bouwen en zichtbaar blijvende resultaten te bewerkstelligen, zal dit individuele succes afspiegelen op jou. Mond tot mond reclame is de beste die je kan hebben. Want ze komen bij jou voor jouw hulp en wat jij hen kan bieden als persoon.

Het staat je vrij om andere vormen van massage aan te bieden, het wordt toegejuicht om constructieve aansluitingen te zoeken met Lijf & Balans en Straal (welke enkele massages in haar dienstenpakket heeft). Zo zitten we niet in elkaars vaarwater, maar zullen we elkaar juist kunnen versterken!!

Geïnteresseerd………………?!?!?!?

Klim in de pen en maak duidelijk wie jij bent, en waar je voor staat. Maak je dus zichtbaar. Een leuke uitdaging, die je ook als ondernemer dagelijks tegenkomt. Wie gaat de uitdaging aan…….

Stuur je reactie naar info@lijfenbalans.nl t.a.v. Karin ten Kroode en wie weet springt jouw brief eruit en word je uitgenodigd. Ik ben benieuwd.

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"