vacature masseuse bindweefselmassage

Onze cliënten vallen af, en wij blijven onszelf ontwikkelen. Daarom zoeken wij een

enthousiaste masseuse bindweefselmassage met pit

die als ZZP-er haar eigen praktijk in onze vestiging van Lijf & Balans in Amstelveen (verder) wil opbouwen

Wat doen we bij Lijf & Balans?

We helpen mensen in hun strijd tegen de kilo’s. Daarom zijn wij in de basis gewichtsconsulent, maar zo hebben enkele collega’s hun kennis verbreed als orthomoleculair afslankcoach, en coaching specialist. Ook zijn we coach van Straight away, dit zijn gezonde en lekkere maaltijdvervangers. Hoogwaardige producten, met een hippe uitstraling.

Wat zoeken wij?

Wij merken in de praktijk dat ondanks mensen zeer succesvol zijn afgevallen, ze graag nog iets extra’s zoeken in het kader van figuurcorrectie. Daarom bieden wij sinds enige tijd cryolipolyse behandelingen aan. Nu willen wij een stapje verder gaan hierin, vandaar dat wij een ervaren masseuse zoeken, die onder andere gespecialiseerd is in bindweefselmassage. Dit is een mooie combinatie met hetgeen wij in de praktijk doen en kunnen we een wederzijdse kruisbestuiving bewerkstelligen. Ook ben je bereid om je te ontwikkelen in cryolipolyse behandelingen.

Enkele sleutelwoorden:

Maar naast deze geijkte competenties, zoeken wij ook

Constructie

Je vestigt je in het pand van Lijf & Balans in Amstelveen. Je bent hier zelfstandig, en huurt een gemeubileerde ruimte.  Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen vestiging. Je kunt wel genieten van onze gevestigde naam en brede cliëntenkring.

Als jij je werk goed doet, zal je agenda steeds voller worden. Kwaliteit loont: als je in staat bent een intense verbinding met jouw cliënt op te bouwen en zichtbaar blijvende resultaten te bewerkstelligen, zal dit individuele succes afspiegelen op jou. Mond tot mond reclame is de beste die je kan hebben. Want ze komen bij jou voor jouw hulp en wat jij hen kan bieden als persoon.

Je huurt een ruimte die je full time tot je beschikking hebt, deze is al speciaal ingericht voor jouw werkzaamheden. De apparatuur voor cryolipolyse lease je. Het staat je vrij om andere vormen van massage aan te bieden, belangrijk hierin is wel dat ze raakvlakken hebben met hetgeen wij doen. Zo kunnen we elkaar blijven versterken!!

Geïnteresseerd………………?!?!?!?

Slaap er een nachtje over!! Wordt je morgen wakker en ben je nog steeds razend enthousiast? Schrijf dan een brief waarin je uitgebreid uitlegt wat voor link je hebt met afvallen en figuurcorrectie.

Maak in je brief duidelijk wie jij bent, maak je dus zichtbaar. Een leuke uitdaging, die je ook als ondernemer dagelijks tegenkomt. Wie gaat de uitdaging aan…….

Stuur je reactie naar info@lijfenbalans.nl t.a.v. Karin ten Kroode en wie weet springt jouw brief eruit en word je uitgenodigd. Ik ben benieuwd.

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"