Gezocht: gewichtsconsulent met pit

Onze cliënten vallen af, en wij groeien uit ons jasje. Daarom zoeken wij een

enthousiaste gewichtsconsulent of diëtiste met pit

die haar eigen Lijf & Balans vestiging zou kunnen en willen leiden als ZZP’er!

Voor onze bestaande vestigingen in Amsterdam en Alphen a/d Rijn zoeken wij een coach. Dus je agenda is direct al voor een deel gevuld. Welke ZZP’er kan dat nou zeggen?

Enkele sleutelwoorden:

Maar naast deze geijkte compenties, zoeken wij ook

Wat doen we bij Lijf & Balans?

gewichtsconsulent

Gezocht gewichtsconsulent met pit

We helpen mensen in hun strijd tegen de kilo’s. Daarom zijn wij in de basis gewichtsconsulent, maar zo hebben enkele collega’s hun kennis verbreed als orthomoleculair afslankcoach, en coaching specialist. Ook zijn we coach van Straight away, dit zijn gezonde en lekkere maaltijdvervangers. Hoogwaardige producten, met een hippe uitstraling.

Afvallen kan iedereen, maar het op gewicht houden (na elk dieet) is lastig en daar zijn wij voor als ondersteuning. Het op- en afbouwen naar een normaal, passend eetpatroon is het allerbelangrijkste en moeilijkste stukje, juist dan is het belangrijk om je cliënt niet uit het oog te verliezen. Jouw doel moet gelijk zijn met die van de cliënt: ze willen nooit meer te zwaar worden. Als je het programma op de juiste manier volgt en de professionele hulp ter harte neemt tijdens het programma en óók in de opbouw naar een gezond, passend eetpatroon als het doel behaald is, is het behaalde succes een blijvend succes. Het coachen vraagt soms veel van je, mensen zijn meestal niet voor niks zwaarder geworden. Ieder mens is anders en heeft hierdoor een andere benadering en ondersteuning nodig. Je moet daarom in staat zijn je als een soort van kameleon aan te passen aan degene die op dat moment bij je zit.

Constructie

Jij wordt onderdeel van Lijf & Balans en bent dus lid van ons team, maar je bent ook ondernemer. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen vestiging. Maar je staat hier niet alleen voor, van mij krijg je support en coaching, daar waar jij het nodig hebt.

Met ons team komen we regelmatig samen om te overleggen om elkaar te versterken en Lijf & Balans (en dus ook jouw vestiging) sterker en beter te laten worden. Ook is het van belang dat onze werkwijze en uitstraling uniform is. Elke cliënt vereist een andere aanpak, maar de basis moet hetzelfde zijn. We werken samen aan een mooier, beter, professioneler Lijf & Balans. Dit gemeenschappelijke belang komt ook jouw eigen vestiging te goede.

Als jij je werk goed doet, zal je agenda steeds voller worden. Kwaliteit loont: als je in staat bent een intense verbinding met jouw cliënt op te bouwen en zichtbaar blijvende resultaten te bewerkstelligen, zal dit individuele succes afspiegelen op jou. Mond tot mond reclame is de beste die je kan hebben. Want ze komen bij jou voor jouw hulp en wat jij hen kan bieden als persoon.

Je betaalt geen instapfee of maandelijkse fee, de enige investering is de voorraad van de producten, interne opleiding bij Straight away en daarnaast een forse investering in tijd om zo snel mogelijk zo goed mogelijk te worden!
Alle omzet die jijzelf genereert in jouw vestiging zijn volledig voor jou, je draagt dus geen marge af.

Geïnteresseerd………………?!?!?!?

Slaap er een nachtje over!! Wordt je morgen wakker en ben je nog steeds razend enthousiast? Schrijf dan een brief waarin je uitgebreid uitlegt wat voor link je hebt met Lijf & Balans, Straight away, coachen, voeding en/of afvallen met/of zonder maaltijdvervangers. Waarom is dit jou op het lijf geschreven? Wat kun jij bieden en bijdragen aan ons team en cliënten dat anderen niet kunnen? Waarom ben jij de beste coach? Waarin zou jij je onderscheiden als coach? Hoe denk jij Lijf & Balans samen met ons naar een hoger plan te kunnen tillen en hoe denk jij jouw eventuele nieuwe vestiging verder te kunnen uitbouwen?

Maak in je brief duidelijk wie jij bent, maak je dus zichtbaar. Een leuke uitdaging, die je ook als ondernemer dagelijks tegenkomt.

Ben jij die leukste collega en de beste coach die we zoeken? Wie gaat de uitdaging aan…….

Stuur je reactie naar info@lijfenbalans.nl t.a.v. Karin ten Kroode en wie weet springt jouw brief eruit en word je uitgenodigd. Ik ben benieuwd.

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"