Summer kickoff; get ready for your bikini

Over 3 maanden is het echt zomer. Misschien heb jij ook al vakantieplannen en ga je bijvoorkeur lekker naar de zon. Dus zomerkleren en badkleding uit de kast. Maar misschien heb je het gevoel dat je nog wat last hebt van je wintergewicht?

Om jouw lijf ook zomerproof te krijgen bieden we in onze vestiging Purmerend een uniek pakket aan. In samenwerking met schoonheidssalon Himani hebben we een programma ontwikkelt waarmee ook jij komende zomer je lijf in balans kunt brengen.

Met behulp van de producten van Straight away zul je onder begeleiding afvallen naar het gewicht waar jij je het gevoel hebt dat je kan shinen in je bikini. Je zult 2 producten per dag gebruiken, met daarnaast een voedingsadvies. De maaltijdvervangers bevatten een hoogwaardig eiwit, waardoor het hongergevoel zult verdwijnen. Hiermee zul je leuker, lekkerder en makkelijker afvallen. We ondersteunen je niet alleen bij het behalen van jouw streefgewicht, maar ook om je gewicht in evenwicht te houden.

Om ervoor te zorgen dat je makkelijker kunt afvallen, ontvang je een extra ondersteuning in de vorm van een aantal behandelingen,  Luxo genaamd. Dit  is een vorm van reflex acupunctuur met behulp van infrarood licht. Dit biedt een effectieve, natuurlijke manier van reflexpunten en meridianen behandelen voor balans naar gewichtsverlies. Infrarood licht op het reflexpunt, stimuleert het hormonale systeem en vegatieve zenuwstelsel (deze is verantwoordelijk voor het reguleren van het hormonale systeem en o.a. de spijsvertering en het lymfesysteem). Deze behandelingen zullen je net dat extra steuntje in de rug geven.

Wat bieden wij je aan:

Ja, dat wil ik ook. Neem contact met mij op

 * verplichte velden


"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"