Straight away

Straight away is DE nieuwe manier om af te slanken. Een uniek dieet van maaltijdvervangers. Er wordt namelijk niet alleen gelet op calorieën, maar ook op de smaak en grondstoffen. Zo is Straight away een maaltijdvervanger die geheel aspartaamvrij is!! Daarnaast worden de producten op een zo zuivere en verantwoorde manier geproduceerd en zijn daarom pH-neutraal, tevens zijn er producten in het assortiment beschikbaar die glutenvrij en lactose-arm zijn. Door de samenstelling hebben de producten een positieve invloed op de stoelgang. Tevens bevatten de producten een hoogwaardige eiwit, waardoor het verzadigingsgevoel vergroot wordt.

Straight away is, ondanks zijn naam, een Nederlands bedrijf. De producten worden worden continue verbeterd en het assortiment uitgebreid. Om zo het afvallen nog leuker, makkelijker en lekkerder te maken. Onderzoek van de Consumentenbond in juni 2016 heeft laten zien dat de vanille shake als een van de beste uit de bus kwam!!

En tot slot is het een zeer betaalbaar programma. De begeleiding is gratis bij afname van producten. Straight Away is met haar producten momenteel de goedkoopste maaltijdvervanger.  Een gemiddeld huishouden geeft hetzelfde uit per dag aan voeding (en lekkernijen). Een lage prijs dus voor een hoogwaardig product.

De begeleiding draait niet alleen om de producten, afslanken is belangrijk, maar op gewicht blijven is voor de rest van je leven. Niet alleen tijdens de begeleiding, maar ook zodra je je streefgewicht hebt behaald, zullen we hier dan ook aandacht aan besteden. Het is een ‘way of life’ die mensen stimuleert om gezonder te leven en dit door individuele begeleiding vast te houden. Dit maakt dat een gezond en slank lichaam bereikbaar is voor iedereen. Dat maakt dat wij je (gratis) blijven begeleiden, zodra je je doel hebt bereikt. Vraag naar de voorwaarden.

Bij Straight away gaat het om dat verantwoord afslanken beter, lekkerder en leuker kan, maar bovenal een stuk sneller. Het motto is dan ook Straight away, weight away

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"