Slim samen met Coach Nutrition

 

Afvallen met hoogwaardige en voedzame producten is makkelijk, verantwoord én ze zijn ook echt lekker! Om de voeding lekker en gevarieerd te houden hebben we een breed assortiment aan smakelijke shakes, soepen, repen, havermoutpap. En zelfs sauzen waarmee je eenvoudig een heerlijke avondmaaltijd kunt maken. Allemaal in verschillende smaken.
Daarnaast zijn er ook andere producten verkrijgbaar, zoals drinkmixen en een bouillon.
De maaltijdvervangers stop je makkelijk in je tas, je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken, geen calorieën te tellen. Én dat afvallen doe je niet alleen, samen met je coach ga je dit aan. De sleutel van het succes is de coach. Lijf & Balans heeft zeer ervaren en gediplomeerde coaches. We zijn niet alleen de stok achter de deur, maar kunnen ook met je lachen. Ook helpen we juist door die moeilijke momenten heen. Tja, sommige zeggen wel eens dat we streng zijn, maar alleen als je dat nodig hebt. Dat maakt wel dat ons slagingspercentage zeer hoog is.

 

Prijsoverzicht

Is afvallen duur? Afvallen met onze maaltijdvervangers is de voordeligste manier in Nederland om leuker, lekker en makkelijk af te vallen. Niet alleen vanwege de prijs, maar zeker ook omdat de begeleiding gratis is. EN je snel en makkelijk kunt afvallen.
Volgens het Nibud is een vrouw tussen de 14 en 65 jaar € 5,90 per dag kwijt aan voeding, een man is dezelfde leeftijdsgroep € 6,48.
Wel is het zo, dat hoe groter het huishouden, hoe minder er per persoon uit gegeven wordt aan voeding. Bij een huishouden van 4 personen is het nog altijd € 4,13 voor een vrouw en € 4,54 voor een man.

Deze bedragen horen bij een normaal, gezond eetpatroon. Daar zitten wel tussendoortjes bij, maar dan hebben we het over fruit, of wat yoghurt. De bedragen zijn gebaseerd op het voedingspatroon geadviseerd door het voedingscentrum. Maar……. en dit is misschien confronterend, als je alleen at wat het voedingscentrum adviseert, dan hoefde je er niet over na te denken om af te slanken. Dik(ker) wordt je van de calorieën die je extra eet of drinkt. En dat kan van alles zijn, koekjes, snoepjes, taart, kaas, worst, chips, worst, cola, koffie met suiker en melk, wijn, bier en ga zo maar door.

Wat kost het dan om af te slanken met de maaltijdvervangers Het ligt uiteraard aan het programma wat je gaat volgen. Het totaalvoedingsprogramma kost per week tussen de € 61,95 en  € 74,90* Het programma waarbij 2 producten gebruikt worden in combinatie met reguliere maaltijd kost dan:€ 37,10 en €  43,40* per week.
Bij het intakegesprek zal eenmalig €  35 inschrijfkosten gerekend worden.

* Genoemde prijzen zijn afhankelijk van de combinatie van de producten, deze is naar eigen wensen in te vullen.

En niet te vergeten: de begeleiding is gratis bij afname van producten.

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"