Coach Nutrition

Samen met Coach Nutrition bieden wij jou de mogelijkheid om op een mooie manier jouw gezonde gewicht te bereiken. Waarom? Omdat de combinatie tussen jouw motivatie, onze begeleiding en de maaltijdvervangers van Coach Nutrition de sleutel tot het succes zijn.

De maaltijdvervangers van Coach Nutrition zijn bijzonder omdat zij:

Doordat het programma in eerste instantie koolhydraatarm zal zijn en veel proteïne bevat, zal je hongergevoel afnemen en tegelijkertijd voel je je fitter en energieker worden. En je valt ook nog gestaag en snel af. Hoe fijn is dat.

En tot slot is het een zeer betaalbaar programma. De begeleiding is gratis bij afname van producten. Een gemiddeld huishouden geeft hetzelfde uit per dag aan voeding (en lekkernijen). Een lage prijs dus voor een hoogwaardig product.

De begeleiding draait niet alleen om de producten, afslanken is belangrijk, maar op gewicht blijven is voor de rest van je leven. Wij begeleiden je één op één. Niet alleen tijdens de begeleiding, maar ook zodra je je streefgewicht hebt behaald, zullen we hier dan ook aandacht aan besteden. Het is een ‘way of life’ die mensen stimuleert om gezonder te leven en dit door individuele begeleiding vast te houden. Dit maakt dat een gezond en slank lichaam bereikbaar is voor iedereen. Dat maakt dat wij je blijven begeleiden, zodra je je doel hebt bereikt.

Samen blijven we slim

Wanneer je jouw doel bereikt hebt en tevreden en trots naar jezelf en jouw eigen prestatie kunt kijken, gaan we afbouwen. We zorgen er samen voor dat je een gezond en goed vol te houden eetpatroon aanleert. Stap voor stap ontwikkelen we de gezonde leefstijl die bij jou past. Natuurlijk is er ook ingebouwde ruimte voor iets minder gezonds. Lichter leven moet juist niet altijd zwaar zijn. Zo blijven we samen slim.

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"