Programma’s

De producten van Coach Nutrition bevatten weinig calorieën en koolhydraten. Dit maakt dat het hongergevoel gaat afnemen, je je fysiek fitter gaat voelen en tot slot (en hier gaat het in eerste instantie om) je snel zult afvallen. Ook bevatten de producten zuivere grondstoffen. Ook wordt er bijvoorbeeld een hoogwaardige vorm van eiwitten gebruikt, wat verzadigend werkt. Natuurlijk helpen de vezels hier ook goed bij. Hierdoor wordt het makkelijker om het programma vol te houden en het streefgewicht te behalen.

Snel afvallen, zonder honger. Het kan echt!!!!

Belangrijk is om samen een programma zoeken dat goed bij je past en waarbij je goed afvalt. Iedereen is anders.
Zo kunnen we bijvoorbeeld kiezen voor het totaalvoedingsprogramma. Hier bij gebruik je 3 producten per dag, belangrijk is om hiernaast niets anders te nemen. Bij dit programma is heel duidelijk wat je wel mag en dus ook wat je beter niet kunt eten. Soms kan dit juist prettig zijn.
Door een beperkte inname van vooral calorieën en koolhydraten zal het lichaam een bepaalde vetverbranding krijgen, ketose genaamd. Ketose is een normaal onderdeel van het metabool proces en werd door onze voorouders gebruikt om aan energie te komen in tijden dat er weinig tot geen voedsel voor handen was. Dit is dus een natuurlijk proces van vetverbranding, waardoor je snel afvalt en toch geen honger hebt: Ook zal je je fysiek fit en vitaal voelen.

Maar misschien past het beter bij je, of hoef je niet zoveel af te vallen, als je naast de producten er ook een maaltijd bij neemt. Misschien zelfs nog andere voedingsmiddelen.
Met een dergelijk programma kan je ook heel goed, snel en verantwoord afvallen.

Tijdens de begeleiding hanteer ik een aantal fasen, namelijk: voorbereiding, afvallen, stabiliseren (hierin bouw je langzaam de producten af en vervang je door andere voedingsmiddelen) en levensstijl (dit is de fase waarin ik je begeleid hoe je je nieuwe gewicht kan handhaven)..

Alle programma’s zijn makkelijk en simpel. Daarnaast is het een enorme stimulans om snel de ergste kilo’s kwijt te raken. In combinatie met de begeleiding is gebleken dat dit een hele goede formule is.

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"