Ellen Scholten: gewicht in evenwicht

Gezonde voeding en sport hebben altijd al mijn interesse gehad. Het voelt zo fijn om je gezond, slank en fit te voelen. Dan kan je de hele wereld aan! Een gezond eetpatroon en beweging bieden jou zoveel meer kwaliteit aan je leven .

Van 2003 tot 2018 heb ik als sportcoach gewerkt. Gaadenweg ontdekte ik dat je met sport veel kan bereiken, maar als je je voeding niet aanpast lukt het niet om gewicht te verliezen, 80% draait om verandering van je voedingspatroon.

Door dit inzicht ben ik mij nog meer gaan verdiepen in voeding. Ik ben in 2010 een opleiding gewichtsconsulent gestart en ik heb diverse andere cursussen, waaronder orthomoleculair voedingscoach gevolgd. Door middel van deze kennis kan ik mensen professioneel behandelen. Samen bereiken wij jouw doelen, zodat jij je slank, vitaal en gezond zult voelen. Zo krijgen wij samen jouw gewicht in evenwicht.

Gewicht verliezen en vooral het behouden van het gewicht kan lastig zijn. Uit de praktijk blijkt dat de meeste mensen minder goed weten wat gezond is en wat niet. Sommige mensen eten te weinig of niet regelmatig, andere maken de verkeerde keuzes. Gezonde voeding en beweging is de sleutel om een gezond gewicht te bereiken én te behouden.

Het is belangrijk om jezelf een gezond en regelmatig eetpatroon aan te leren. Door je voeding aan te passen, zal je gewicht verliezen. Gewichtsverlies gaat samen met meer energie, een verbeterde bloeddruk en een lager cholesterolgehalte. Bij mensen met Diabetes Mellitus verbetert ook de bloedglucosewaarden en insulinegevoeligheid. Mijn voedingsadvies zal voornamelijk gericht zijn op het geven van kennis en inzicht over juiste voeding. Hiermee kun jij verkeerde gedrags- en voedingsgewoonten doorbreken. Zo bereiken we samen jouw gewenste gewicht!

  • Gewichtsconsulent
  • Orthomoleculair voedingscoach
  • Coach Nutrition
  • Jij staat voor mij centraal. Ik zal je gedurende het gehele proces van afvallen ondersteunen door dik en dun. Je hoeft je dus niet alleen te voelen. Samen gaan we ervoor.
  • Doordat ik een brede kennis heb, kan ik van hieruit goed aansluiten bij dat wat jij nodig hebt om je doel te bereiken.
  • Ik ben een echt mensen mens. Maar honden hebben ook een speciaal plekje in mijn hart.