Pannenkoeken, koolhydraatarm

Ook jij kunt genieten van een lekkere pannenkoek!!

Was je even bang dat je hier niet van mee kon genieten, omdat je op dieet bent? Geen zorgen, we hebben namelijk een recept voor heerlijke havermout pannenkoekjes voor je! En ze zijn nog koolhydraatarm ook. En passen daarom prima in je dieet. Maar dan wel met de ‘ On top of the world oatmeal ’ van Straight away natuurlijk.

Dit product is ook een lekkere optie voor een goed vullend ontbijt. Onze havermout zit boordevol voedingsstoffen, vitamines en mineralen én zoals gezegd koolhydraatarm. Het geeft je een verzadigd gevoel en een ware energieboost aan het begin van je dag!

Het is niet voor niets dat havermout momenteel erg populair is. Het is enorm voedzaam, kent vele gezondheidsvoordelen en geeft je flink wat energie. Je energie schiet omhoog dankzij de langzame koolhydraten en eiwitten. Ook zit het ontbijtje vol vezels. Hierdoor krijg je een verzadigd gevoel en de vezels zorgen ervoor dat je darmen andere voedingsstoffen beter opnemen. Na dit voedzame ontbijtje heb je ten minste 30% van je dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen, vitamines en mineralen al binnen! En van onze havermoutpap kun je dus ook nog eens heerlijke pannenkoekjes maken! Het recept delen wij graag met je.

Benodigdheden

1 zakje ‘On top of the world oatmeal’
150 ml water (of 125 ml water als je een ei toevoegt, overleg dit met je coach)
1 scheutje olijfolie
Kaneel (optioneel)

Bereidingswijze

Doe het zakje havermout in een kom en mix het met 150 ml water. Voeg eventueel naar smaak een beetje kaneel toe. Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan. Giet vervolgens de mix in de pan. Wanneer er bubbeltjes in het beslag ontstaan is het tijd om de pannenkoek om te draaien. Bak ook de andere kant nog even tot beide kanten lekker bruin zijn. De pannenkoek is klaar, smullen maar!!

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"