Login

Afhalen

Het Corona virus grijpt steeds meer om zich heen. Wij als coaches doen er, zoals je gewend bent, alles aan om je zo goed mogelijk te blijven coachen!  Zodat jouw lijf straks summerproof is.
Wij houden ons als praktijk wel aan de RIVM richtlijnen. Wij hebben wel besloten om onze dienstverlening anders in te richten, voor jouw en onze gezondheid.

We kunnen dan het consult telefonisch doen op de afgesproken tijd. In overleg met jou sturen we de producten ook op of je kunt ze ook afhalen op de locatie waar jij altijd afspraken hebt. Dit ophalen kanaliseren wij, om contactmomenten met anderen zoveel mogelijk te voorkomen. Hierbij houden wij ons aan het afgegeven deurbeleid.

Voor wat betreft betalingen zullen wij zoveel mogelijk gebruik maken van een tikkie of betaalverzoek. Als dat niet mogelijk is, vragen we je contactloos te betalen. Maak je gebruik van betaling via je smartphone hoef je zelfs de pin niet aan te raken. De techniek staat tegenwoordig voor niets!!!

Tevens zullen wij, voor zover mogelijk, alles regelmatig desinfecteren en hebben we desinfecterende handgels.

Omdat de richtlijnen dagelijks bijgesteld worden en niet te voorspellen is hoe het zich verder ontwikkeld, is het wellicht verstandig om minimaal 2 of zelfs 3 weken extra aan producten mee te nemen. Wij blijven in ieder geval telefonisch contact houden in deze periode. En zodra sociale isolatie niet meer van toepassing is, pakken we de draad van gewone consulten weer met elkaar op.
Je kunt dus gewoon doorgaan met het programma, zodat jouw doel overeind blijft en we dit samen gaan behalen.

Mocht je vragen hebben, neem dan even contact op met je coach!!!

Stay healthy, stay save. We can do this together!!!!!

Voor cliënten in Amstelveen is het ook mogelijk producten te halen zonder een consult. Als je je bestelling van tevoren plaatst via je eigen persoonlijke pagina, dan zal deze alvast klaargezet worden. Geef dan op het formulier aan dat je wilt halen en welke dag en tijd je wilt halen.
Omdat we het belangrijk vinden dat we alle aandacht kunnen hebben voor onze consulten, zijn er over de week een aantal mogelijkheden om producten te halen zonder afspraak. Komen deze tijden je niet uit, neem dan even contact op dan stemmen we af wat het beste uitkomt.

Word je begeleid in een andere vestiging, neem dan even contact op met je coach. Dan kan je rechtstreeks afstemmen wat de mogelijkheden zijn om tussentijds producten te halen.

Plaats, ook als je een afspraak hebt, op voorhand je bestelling, dan zullen wij zorgen dat de bestelling alvast voor je klaarstaat.

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het C-virus zal het alleen mogelijk zijn te halen op een op voorhand afgesproken tijdstip. Overleg even met jouw coach hierover.

Onderstaande haaltijden komen dus te vervallen!!

 

maandag 11 – 11.30 17.30-18.00
dinsdag 12.30-13.00 17.30-18.00
woensdag 12.30-13.00
donderdag 9.00-9.30
zaterdag 10.00-10.30

Login voor:

Amstelveen: Karin

Amstelveen: Ellen

Amstelveen: Thera

Amsterdam Oost

Amsterdam West

Purmerend

Zaanstad

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"