Login

Afhalen

Voor cliënten in Amstelveen is het ook mogelijk producten te halen zonder een consult. Als je je bestelling van tevoren plaatst via je eigen persoonlijke pagina, dan zal deze alvast klaargezet worden. Geef dan op het formulier aan dat je wilt halen en welke dag en tijd je wilt halen.
Omdat we het belangrijk vinden dat we alle aandacht kunnen hebben voor onze consulten, zijn er over de week een aantal mogelijkheden om producten te halen zonder afspraak. Komen deze tijden je niet uit, neem dan even contact op dan stemmen we af wat het beste uitkomt.

maandag 12.30-13.00 17.30-18.00
dinsdag 17.30-18.00
woensdag 12.30-13.00
zaterdag 10.10.30

Word je begeleid in een andere vestiging, neem dan even contact op met je coach. Dan kan je rechtstreeks afstemmen wat de mogelijkheden zijn om tussentijds producten te halen.

Plaats ook als je een afspraak hebt op voorhand je bestelling, dan zullen wij zorgen dat de bestelling alvast voor je klaarstaat.

Je gebruikersnaam is ‘voornaam en achternaam aan elkaar, zonder spatie’. Het wachtwoord verzin jezelf. Mocht je deze vergeten zijn, dan kan je deze altijd resetten.

Login cliënten

amstelveen

asd oost

 

amswest

alphen

purmerend

zaanstad

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"