Lekker en vullend tussendoortje: een bananenbrood

Behoeften aan een lekker en vullend tussendoortje? Probeer het favoriete bananenbrood recept van coach Anne!

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de hetelucht oven voor op 175 graden.
Prak de bananen met een vork tot een smeuïg geheel. Snijd de dadels in fijne plakjes en voeg toe aan de bananenpuree.
Snijd de walnoten en chocolade in stukken
Schep het meel, bakpoeder, kokos, de walnoten en de chocolade door door de puree tot een mooi glanzend beslag
Voeg eventueel een paar eetlepels water toe als het beslag er droog uit ziet

Vet je bakvorm in met wat boter of kokosvet, doe het beslag er in en plaats 45 minuten in de oven.

Tip

Snijd het bananenbrood in plakken en bewaar in de vriezer. Ideaal als tussendoortje voor onderweg!

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"