In de media

Met regelmaat verschijnt de praktijk Lijf & Balans in de media, niet alleen met hele mooie en inspirerende verhalen van mensen die hun doel hebben behaald. Maar ook met interessante informatie. De moeite waard om te lezen en te bekijken dus.


Sommige mensen zeggen wel eens dat hun overgewicht in de genen zit, en dat ze er dus niets aan kunnen doen dat ze te zwaar zijn. Hun hele familie is eigenlijk te zwaar.
Maar is dat nou echt zo? In deze video wordt heel helder het antwoord hierop gegeven.

Februari 2015


Zelfs BN-ers ervaren het gemak van Straight away en ervaren hoe zij verantwoord en snel kunnen afvallen. Zo is bij onze praktijk Lijf & Balans Wesley Klein van start gegaan! Wesley was in 2010 de winnaar van het SBS6- programma Popstars en timmert sindsdien aardig aan de weg. Samen met Danny Froger en Danny Nicolai vormt hij de band “Gents”. Naast zijn reguliere optredens zal je hem binnenkort ook kunnen zien op de Huishoudbeurs.

En in mei 2015 zal hij met zijn band “Gants” schitteren in de Arena Amsterdam bij de “Toppers in Concert”!
Hiervoor wil hij wat strakker in het vel zitten en gaat daarom de nodige kilo’s afvallen samen met Lijf & Balans en de producten van Straight away.
Wesley wil zo’n 10 kilo afvallen om straks stralend op de bühne te staan in zijn Toppers glitterpak.

De pers kreeg er meteen lucht van en hebben hier een leuk item van gemaakt.

Januari 2015


Straight away wordt steeds bekender. Veel mensen zijn al zeer succesvol afgevallen met de producten van Straight away en begeleid door gediplomeerde coaches.

januari 2015


vriendinSandra heeft een hele goede band met haar zus. Beiden hadden last van overgewicht, maar steunden elkaar door dik en dun.

Totdat de zus van Sandra drastisch het roer omgooide. Dit kon Sandra niet over haar kant laten gaan, de inspiratie om nu toch eindelijk eens onder die 100 kg te komen was groot.

Maar het is niet bij een paar kilo gebleven, uiteindelijk is zij 27 kilo afgevallen in een half jaar tijd.

Wil je haar uitgebreide verhaal lezen? Kijk dan snel hier!!!


woman's health_marloesAls verpleegkundige draaide Marloes (29 jaar) veel onregelmatige diensten. Dit bleek funest voor haar eetpatroon….en figuur.

Na al vaker afvalpogingen gedaan te hebben, wilde ze nog één poging doen. En ditmaal met Straight away. Hiermee verloor zij bijna de helft van haar gewicht!!

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel haar verhaal
.

december 2014


 

En ben jij klaar voor de zomer? Of mogen er nog wel wat kilo’s af? Presentator Arno bespreekt met Straight away coach Anja hoe je voor de vakantie nog behoorlijk wat kilo’s kan verliezen.

April 2014


In een uitzending van “Wist je dat?” is er een uitzending geweest waarin je kunt zien wat Straight away voor je kan betekenen. En ook hoe je samen met je coach snel naar je ideale gewicht kan.

Wil je alvast in de stemming komen? Hierbij alvast een klein voorproefje van de uitzending

 


 

Ruim 4 weken geleden was presentator Frank Derijcke van het programma Wist Je Dat? op bezoek bij Straight away coach Linda van Consulinn uit Leeuwarden. Frank bracht Charlotte mee voor een intake en daar ontmoette zij ook Jolanda die toen al 5 weken bezig was.

Nu gaat Frank terug naar Linda, waar hij opnieuw heeft afgesproken met afslankers Charlotte en Jolanda. Hoeveel zijn ze afgeslankt en werkt het ook echt? En nog belangrijker: als ze zijn afgeslankt, hoe blijven ze dan op gewicht? Je kunt het allemaal zien via onderstaande film. Veel plezier!

December 2013


Hebben jullie ons gezien bij Wist Je Dat? Wil je het nog een keer zien? Presentator Frank Derijcke gaat op bezoek bij Straight away-coach Linda Lettinga van Consulinn en neemt Charlotte mee. Bij Consulinn ontmoeten ze ook nog Jolanda, die inmiddels al 5 weken bezig is met het programma. Wij vinden het in ieder geval een erg leuk item geworden en knap van Charlotte en Jolanda om op tv te gaan. 1 december komt het vervolg op deze uitzending!

November 2013


Isabel is zwaarder geworden na een turbulent jaar. Maar zij ging niet bij de pakken neerzitten, en vond zichzelf weer terug door goed af te vallen. Een uitgebreid en open verhaal van Isabel kan je nalezen

Omdat zij zo trots was op het resultaat dat ze behaald heeft, heeft Isabel zich laten interviewen.

November 2013


Een trotse en slanke Jolet is geïnterviewd door het blad Runnersworld. Nadat zij 11 kg is afgeslankt, heeft zij haar hardloopschoenen weer uit de kast gepakt. Met een fit lijf en veel lol heeft zij de draad weer opgepakt. Zelfs heeft zij vorig jaar september meegedaan met de Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos.

Lees haar verhaal en laat je inspireren. Jolet is een levendig voorbeeld hoe je kan afvallen en fit en slank kan blijven nadien.

 

 

 

november 2012 


"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"