Goodmorning shakes

Wist je dat we de Goodmorning-shake van Straight away in ons assortiment hebben? Een fantastische eiwitshake boordevol hoogwaardige voedingsstoffen voor na het afslanken. Uiteraard is ook deze shake gezoet met Stevia. Bijzonder aan deze shake is, dat er prebiotica in zitten. Zij zorgen onder andere voor een goede stoelgang. Daarnaast is er aan de shake een formule toegevoegd die zorgt voor de toevoeging van anti-oxidanten en daarmee een knipoog is naar een smoothie.

Deze eiwitshake is gezien de samenstelling het meest geschikt om 1x per dag te nuttigen. Een mogelijkheid is om deze ontbijtshake te gebruiken wanneer je al verder in het dieet bent, in de opbouwfase om Straight away te combineren met normale voeding. Fanatieke sporters kunnen hem al eerder gebruiken.
Veel cliënten gebruiken dit product al, en dit helpt hen heel goed om hun gewicht in evenwicht te houden. Vooral voor diegenen die de neiging hebben om het ontbijt ff snel over te slaan is dit een heel goede starter van de dag.eiwit shake

Afvallen met de Goodmorning shake

Maar wist je dat deze shake ook prima geschikt is om mee af te slanken? We kunnen je namelijk ook begeleiden met slechts 1 product per dag en voor de rest mag je gewoon eten!

Je valt dus lekker af, hebt aan de ene kant houvast vanwege het product, en aan de andere kant ook de vrijheid om je voeding dusdanig in te richten dat je alle kanten uit kan. And last but not least: onze begeleiding krijg je er gratis bij!!! Juist deze formule is heel effectief. In eerste instantie gaat het er natuurlijk om dat je wilt afvallen, maar uiteindelijk is het ook belangrijk dat je je voedingspatroon dusdanig kan inrichten dat je goed op gewicht kan blijven. Daarin gaan we je ook begeleiden.

Hoe werkt het?

Als je op het gewicht bent waar jij je lekker bij voelt, gaan we je helpen om een goed voedingspatroon aan te leren zodat de kilo’s er deze keer ook eindelijk af blijven!

Wil jij ook afvallen, maar wil je niet zo nadrukkelijk bezig zijn met eten? Dan hebben wij een methode die hier goed bij past.

De shake is verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken:
– Strawberry – Raspberry (Aardbei – Framboos);
– Cherry – Banana (Kers – Banaan);
– Manderin – Mango – Lemon (Manderijn – Mango – Limoen)

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"