Gewichtsconsulent

Afslanken met reguliere voeding houdt in dat je de gewichtsconsulent je individueel zal begeleiden om een dusdanig gewicht te bereiken, waar je je goed bij voelt.

Een gezond gewicht kan onder andere bereikt worden door normaal, regelmatig en gezond te eten en door meer te bewegen. Ons advies is gericht op het bijbrengen van kennis en inzicht over voeding, zodat je keuzes kunt maken, waarbij je je goed voelt, maar ook een positief effect heeft op het gewicht en gezondheid.

Wij zullen je ondersteunen en adviseren tijdens een verantwoord traject naar jouw streefgewicht en leren je hoe je dat kunt handhaven. Immers afvallen is één, maar op gewicht blijven kan soms zelfs moeilijker zijn.

De verschillende fasen

Omdat wij ons niet alleen richten op afvallen, maken wij gebruik van een aantal stappen die belangrijk zijn in het hele afvalproces.
De 4 fasen waar wij mee werken zijn:

  1. voorbereiding;
  2. afvallen;
  3. afbouwen;
  4. gewichtsbeheersing.

Al deze stappen sluiten op elkaar aan en leiden tot het succes dat levenslang zal duren. Het is dus in principe niet zo dat we afscheid van elkaar nemen zodra het streefgewicht bereikt is. Op dat moment is het doel namelijk anders. Ook hierin kunnen wij je ondersteunen en adviseren.

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"