Gewichtsbeheersing

Onze praktijk richt zich op ‘duurzaam afvallen’, dat houdt voor ons in dat wij mensen niet alleen willen begeleiden om hun streefgewicht te behalen, maar vooral ook om te behouden.

Als eerste richten we ons erop dat het doel bereikt wordt dat jij wilt. Samen zoeken we naar wegen die goed bij jou passen. Er is dus geen gouden regel, het gaat om jou en waar jij behoefte aan hebt. Als je tijdens deze fase de producten van Straight away gebruikt is de begeleiding helemaal gratis.

Als je je doel hebt bereikt, gaan we een nieuw voedingsschema opstellen, niet alleen qua hoeveelheid, maar ook qua samenstelling. Zo kom je geleidelijk aan in de fase gewichtsbeheersing. We nemen dan dus geen afscheid van elkaar, want nu gaat het erom dat je je gewicht in evenwicht kan houden.

Om een extra steuntje in de rug te geven, is het mogelijk om een strippenkaart te ontvangen, waarbij je 6 gratis consulten kunt krijgen. Wil jij dit ook? Dat kan!!! Als je je doel hebt bereikt met behulp van Straight away en natuurlijk onze ondersteuning. Dan gaan we samen deze nieuwe uitdaging aan.

Wil jij ook niet alleen afvallen, maar ook op gewicht blijven. En daarnaast ook nog eens gratis begeleiding krijgen? Neem dan nu gauw de eerste stap en neem contact op voor het maken van een eerste afspraak info@lijfenbalans.nl. 

Vind je het fijner als wij contact met je opnemen? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"