Ervaren coaches

Alle coaches van Lijf & Balans zijn gediplomeerde en zeer ervaren gewichtsconsulenten. Ook zijn wij allemaal coach van Straight away. Omdat wij ervaringsdeskundigen zijn weten wij hoe het is om te strugglen met je gewicht, maar wij weten ook wat het je kan brengen als je eindelijk je gewicht in evenwicht krijgt!!!

Een warm en hecht team bij elkaar. We vinden het geweldig om andere mensen helpen hun droom te verwezenlijken. Daar waar jij mee worstelt en je valkuilen zijn herkenbaar voor ons. Dat maakt dat wij begrijpen wat jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. In die 12 jaar dat onze praktijk Lijf & Balans al bestaat blijven wij niet stil zitten, en blijven wij ons ontwikkelen. Die kennis en onze passie geeft ons al die jaren veel plezier, maar vooral het samen doen dat is toch het ultieme.

 


”Achteraf realiseer ik mij pas hoeveel impact overgewicht kan hebben.”

In 2004 ben ik zeer succesvol met maaltijdvervangers afgeslankt. In totaal 24 kilo. En dat was voor mij de ommekeer. Sindsdien kan ik met recht zeggen dat mijn gewicht in evenwicht is. Het heeft mijn leven verrijkt en dit gevoel gun ik anderen ook. Wil je mijn uitgebreide ervaringsverhaal lezen?

Specialisaties: (orthomoleculair) gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, Straight away coach en levensstijl coach

Werkzaam in Amstelveen en Amsterdam Oost

 Karin ten Kroode

karin@lijfenbalans.nl

06 – 400 10 924


“Eindelijk af van dat gejo-jo”

Zelf heb ik de ervaring hoe het is om te zwaar te zijn, af te slanken, en vervolgens op gewicht te komen en te blijven. Inmiddels is dit zo’n 8 jaar geleden. Een deel van mijn gewichtsverlies (zo’n 13 kilo) heb ik gedaan met behulp van maaltijdvervangers. Nadien heb ik mijn levensstijl enorm veranderd. Dit heeft gemaakt dat ik makkelijk mijn gewicht kon handhaven. Deze persoonlijke ervaring heeft mij zo enthousiast gemaakt, dat ik besloten dat ik had hier mijn beroep van te maken.

Specialisaties: (orthomoleculair) gewichtsconsulent, voedingsdeskundige en Straight away coach

Werkzaam in Amstelveen en Alphen a/d Rijn

 Annet van Engelen

annet@lijfenbalans.nl

06 – 144 82 909


”Je beter in je vel voelen”

Voeding en sport hebben altijd al mijn interesse gehad. Wat ik erg belangrijk vind en veel aandacht aan schenk is het traject na het afvallen, om te zorgen dat je anders gaat eten en op gewicht blijft. Dat je je levenstijl aanpast, want gedragsverandering is de sleutel tot het succes.

Specialisaties: (orthomoleculair) gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, Straight away coach en levensstijl coach

Werkzaam in Amstelveen

 Ellen Scholten

ellen@lijfenbalans.nl

06 – 551 84 003


”Alleen kan ik veel, maar samen nog meer”

Nooit problemen met mijn gewicht gehad, maar door omstandigheden vlogen de kilo’s eraan. Als ervaringsdeskundige weet ik nu hoe belangrijk het is om veranderingen aan te brengen in je voedingspatroon en gedrag.

Specialisaties: gewichtsconsulent, diëtiste in opleiding, Straight away coach en levensstijl coach

Werkzaam in Purmerend en Zaandam

 Thera van Heeringen

thera@lijfenbalans.nl

06 – 334 23 638


”Samen gaan we ervoor”

Uit eigen ervaring weet ik wat het is om te struggelen met kilo’s.  Na een hoop gejojo ben ik nu op het gewicht waar ik me prettig bij voel.

Straight away is een perfecte manier om los te komen van negatieve eetpatronen. Het geeft enorme rust door het gestructureerde kader!! Richting het einde van je doel gaan we samen op zoek naar een passende en gebalanceerde manier van eten.

Specialisaties: gewichtsconsulent,  Straight away coach en levensstijl coach

Werkzaam in Purmerend

 Manon Lengkeek

manon@lijfenbalans.nl

06 – 224 39 214


"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"