Ervaren coaches

Coaches van Lijf & Balans

Alle coaches van Lijf & Balans zijn gediplomeerde en zeer ervaren gewichtsconsulenten. Ook zijn wij allemaal coach van Straight away. Omdat wij ervaringsdeskundigen zijn weten wij hoe het is om te strugglen met je gewicht, maar wij weten ook wat het je kan brengen als je eindelijk je gewicht in evenwicht krijgt!!!

Een warm en hecht team bij elkaar. We vinden het geweldig om andere mensen helpen hun droom te verwezenlijken. Daar waar jij mee worstelt en je valkuilen zijn herkenbaar voor ons. Dat maakt dat wij begrijpen wat jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. In die 12 jaar dat onze praktijk Lijf & Balans al bestaat blijven wij niet stil zitten, en blijven wij ons ontwikkelen. Die kennis en onze passie geeft ons al die jaren veel plezier, maar vooral het samen doen dat is toch het ultieme.

 


”Achteraf realiseer ik mij pas hoeveel impact overgewicht kan hebben.”

karin ten kroode_lijfenbalansIn 2004 ben ik zeer succesvol met het Cambridge Dieet afgeslankt. In totaal 24 kilo. En dat was voor mij de ommekeer. Sindsdien kan ik met recht zeggen dat mijn gewicht in evenwicht is. Het heeft mijn leven verrijkt en dit gevoel gun ik anderen ook.” Wil je mijn uitgebreide ervaringsverhaal lezen?

Specialisaties: (orthomoleculair) gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, Straight away coach en levensstijl coach

 Karin ten Kroode

ktenkroode@lijfenbalans.nl


“Eindelijk af van dat gejo-jo”annet van engelen

Zelf heb ik de ervaring hoe het is om te zwaar te zijn, af te slanken, en vervolgens op gewicht te komen en te blijven. Inmiddels is dit zo’n 8 jaar geleden. Een deel van mijn gewichtsverlies (zo’n 13 kilo) heb ik gedaan met behulp van maaltijdvervangers. Nadien heb ik mijn levensstijl enorm veranderd. Dit heeft gemaakt dat ik makkelijk mijn gewicht kon handhaven. Deze persoonlijke ervaring heeft mij zo enthousiast gemaakt, dat ik besloten dat ik had hier mijn beroep van te maken.

Specialisaties: (orthomoleculair) gewichtsconsulent, voedingsdeskundige en Straight away coach

 Annet van Engelen

avanengelen@lijfenbalans.nl


“Niet meer stoeien met je gewicht”tineke zegstroo

”Na jarenlang overgewicht en allerlei diëten geprobeerd te hebben was ik het zo zat, en is het mij gelukt met maaltijdvervangers 24 kilo af te vallen. Uit ervaring weet ik dus hoe het is om te stoeien met je gewicht. Maar ook hoe je dit weer in evenwicht kan brengen.”

Specialisaties: gewichtsconsulent,  Straight away coach

Tineke Zegstroo

 tzegstroo@lijfenbalans.nl


"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"