Te huur praktijkruimte voor schoonheidsspecialiste

 

Alles onder één dak!! Onze praktijk houdt zich bezig met gewicht, voeding & meer………………………… Voor dat laatste hebben wij recentelijk onze diensten uitgebreid met cryolipolyse. Maar nu willen we nog een stapje verder gaan en zijn wij op zoek naar nog meer een mooie aanvulling voor onze praktijk.

Ben jij een schoonheidsspecialiste, nagelstylistes, pedicure, of andere beauty gerelateerde specialistes die op zelfstandige basis onder één dak wil werken. Dan is dit een mooie nieuwe uitdaging voor je.
Voor wie? Voor startende specialistes of voor diegenen die niet meer aan huis willen werken en/of zich professioneler willen presenteren.

Onze praktijk bevindt zich op een A-locatie in het hartje van Amstelveen. Voldoende (gratis) parkeermogelijkheden voor de deur.lijfenbalans Amstelveen
Je bent zelfstandig, en maakt gebruik van je eigen behandelruimte. Deze ruimte richt je in naar eigen voorkeur. Uiteraard staan de algemene ruimte in het pand ook tot jouw beschikking en jouw cliënten. Een mooie wederzijdse kruisbestuiving is ook leuk meegenomen.

Er is tevens een mogelijkheid om het cliëntenbestand over te nemen van een schoonheidsspecialiste die naar het buitenland vertrekt.

Ben je geïnteresseerd?  Neem dan contact op per mail en informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"