Stamppot boerenkool

Lekkere winterkost!!!
Vervang heel simpel de aardappelen door knolselderij en je hebt een heerlijk koolhydraatarme en voedzame maaltijd.

Ingrediënten voor 2 personenstamppot boerenkool

Bereidingswijze

Snij de knolselderij in kleine stukjes. Breng dit eerst aan de kook met beetje zout in ruim water. Leg daar vervolgens de gesneden boerenkool op.

Kook het totdat de knolselderij gaar is. Kruid de gehakt met peper en zout en bak deze rul in een koekenpan.

Wanneer de boerenkool en knolselderij gaar zijn giet je dit af. Vervolgens stamp je dit door elkaar. Gebruik een klein beetje kookvocht. Roer het gehakt en de mosterd erdoor.

Eet smakelijk.

Bevat per eenpersoonsportie

Energie: 295 kcal Vet: 10 gr
Eiwit: 26.5 gr Koolhydraten: 11.3 gr
"

Het is onze passie om onze cliënten te ondersteunen
en hun lijf in balans te krijgen

"